Contact met de Inloop in Corona-tijden

In deze spannende Coronatijden kunnen we ons voorstellen dat je misschien liever niet bij ons binnen wil zitten met een groep mensen. Maar als je wel behoefte hebt aan een praatje of gezelligheid, dan is en blijft contact -op afstand- mogelijk!! Hieronder de mogelijkheden:

Wil je graag contact met iemand die je bij de inloop hebt ontmoet, maar heb je geen contactgegevens? Je kan vragen of Fieke jullie in contact kan brengen, met wederzijds goedvinden natuurlijk. Je kunt dan met elkaar bellen, appen of e-mailen.

Fieke komt naar je toe deze winter! 😉 Fieke kan een bezoekje brengt aan een bepaalde buurt waar enkele bezoekers wonen. Vanaf balkon of in de tuin is het dan mogelijk om elkaar even te zien en te spreken, op afstand natuurlijk! Denk aan Groenhoek, Kraaijbeek en de Lei. Als je dat ook fijn zou vinden, laat het ons weten!

Wordfeud (scrabble) online spelen via de app. Wil je meedoen met het spelletje Wordfeud? Laat dan weten dat je geïnteresseerd bent. We brengen je in contact met andere bezoekers die dit spel ook spelen.

Samen Wandelen: Wil je de komende weken naar buiten voor een wandeling? Je wandelt dan met Fieke of met één van de stagiaires Wendy of Dewi. Bel Fieke, Wendy of Dewi en vraag naar de mogelijkheden. Wandelen kan op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Start is bij De Inloop.

Bellen en appen met Fieke, of met stagiaires Dewi en Wendy:
Fieke is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00- 16.00, voor (hulp)vragen, goede raad, of gewoon even bijkletsen. Tel.: 06-50896951. Of stuur een e-mail: f.pennings@kwintes.nl
Dewi kun je bellen/appen op donderdag en vrijdag tussen 9.30 – 11.00, tel.:06-11927606
Wendy kun je bellen/appen op dinsdag en donderdag tussen 9.30 – 11.00, tel.:06-15284412

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *