Contact met de Inloop in Corona-tijden

In deze spannende Coronatijden kunnen we ons voorstellen dat je misschien liever niet bij ons binnen wil zitten met een groep mensen. Maar als je wel behoefte hebt aan een praatje of gezelligheid, dan is en blijft contact -op afstand- mogelijk!! Hieronder de mogelijkheden:

Wil je graag contact met iemand die je bij de inloop hebt ontmoet, maar heb je geen contactgegevens? Je kan vragen of Fieke jullie in contact kan brengen, met wederzijds goedvinden natuurlijk. Je kunt dan met elkaar bellen, appen of e-mailen.

Wordfeud (scrabble) online spelen via de app. Wil je meedoen met het spelletje Wordfeud? Laat dan weten dat je geïnteresseerd bent. We brengen je in contact met andere bezoekers die dit spel ook spelen.

Samen Wandelen: Op donderdagmiddag kun je mee doen met onze wandelgroep. Maar ook een individuele wandeling met Fieke of met stagiaire Wendy is mogelijk. Bel Fieke of Wendy en vraag naar de mogelijkheden. Wandelen kan op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Start is bij De Inloop.

Bellen en appen met Fieke, of met stagiaire Wendy:
Fieke is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00- 16.00, voor (hulp)vragen, goede raad, of gewoon even bijkletsen. Tel.: 06-50896951. Of stuur een e-mail: f.pennings@kwintes.nl
Wendy kun je bellen/appen op dinsdag en donderdag tussen 9.30 – 11.00, tel.:06-15284412

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.